2019.05.06 14:52

Mit tehetünk mindennapjainkban a klímaváltozás egészségi hatásainak csökkentése érdekében?

Éghajlatváltozás és egészség" IV. előadássorozat

 

Az Öko Urbana Egyesület és a Magyar Szociológia Társaság Holisztikus Ökológiai Szakosztálya nevében tisztelettel meghívjuk a „Változó világ” program keretében megrendezésre kerülő "Éghajlatváltozás és egészség" című előadássorozatra. 

Az előadássorozat célja: az éghajlatváltozás egészségkockázatainak ismertetése, és annak bemutatása, hogy a különböző társadalmi intézmények és a társadalmi csoportok mit tehetnek a kockázatok csökkentése érdekében, miként alkalmazkodhatunk a klímaváltozáshoz. A négy egymást követő hétfőn estén egy egyetemi hallgató, ezt követően pedig egy felkért előadó tartja meg előadását, melyet beszélgetés követ. 

Helyszín: Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4, Budapest, V. kerület, Semmelweis u. 4. (Astoria)

A negyedik alkalom előadásainak időpontja: 2019. május 20. (hétfő) 18-20h

 

Program:

Lukács Áron (Pázmány Péter Katolikus Egyetem, egyetemi hallgató): Éghajlatváltozás és a társadalmak alkalmazkodóképessége

Dr. Páldy Anna (orvos, a Nemzeti Népegészségügyi Központ szaktanácsadója): Mit tehetünk mindennapjainkban a klímaváltozás egészségi hatásainak csökkentése érdekében?

 

Az előadások minden alkalommal 18.00 órakor kezdődnek, a belépés díjtalan.

Kérjük, hogy ezt a meghívót küldje el barátainak, ismerőseinek is és a részvételi szándékát szíveskedjen jelezni az okourbana@okourbana.hu e-mail címen.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az előadássorozat támogatója:

www.nka.hu

—————

Vissza


Elérhetőség

Öko Urbana Egyesület

Szervezeti nyilvántartási szám: 01-02-0013190
Adószám: 18267794-1-13
Statisztikai számjel: 18267794-9499-529-01