2021.04.20 09:08

Beszéljünk a jövőről - médiapályázat fiataloknak

Az Újhullám Rádió pályázatot hirdet fiatalok számára A jövő élhetőbben címmel. 

 

A jövő élhetőbben

Mi olyan helyen szeretnénk élni, ahol megmaradnak az élőlények, az erdők, ahol tiszta a levegő és a folyók vize. Ahol az emberek a boldogságukat nem a vásárlástól várják, hanem az igazi emberi kapcsolatoktól, ahol a pénznél is van nagyobb érték, ahol vállalhatjuk az igazi arcunkat, ahol szerethetünk és minket is szeretnek. Kíváncsiak vagyunk te mit gondolsz minderről!

 

Milyen témában lehet pályázni?

Az alábbi tématerületekből lehet ötletet meríteni. A pályázaton előnyt jelent az innovatív jó gyakorlatok, projekt ötletek bemutatása.

· ökológiai lábnyom csökkentés (tudatos vásárlás és fogyasztás; a hulladék nem szemét; környezettudatos közlekedés; energiatudatos életmód)

· fenntartható megtartó közösség (családi, baráti, szabadidős közösségek, amelyekben igazán jó élni)

· üzleti vállalkozás, amelyben a pénznél is van fontosabb (a pénz vajon mindennél fontosabb érték?)

· hogyan tartható fenn a magyar kultúra a fiatalok között? (hogyan lehet maradandó élménnyé tenni a magyar hagyományokat, irodalmat, képzőművészet, zenét, vagy filmet

Milyen kategóriákban lehet pályázni? 

· Rádióműsor (5 perc)

· Videófilm (2 perc)

Részvételi feltételek:

· 15-25 évesek jelentkezését várjuk

· pályázni egyedül és csapatban is lehet

· egy ember egy kategóriában csak egy pályázatot adhat be

· az elkészült alkotásokat a jelentkezési űrlap kitöltése után az általunk megadott tárhelyre kell feltölteni 2021. május 24. este 20:00 óráig


 

Díjazás (mindkét kategóriában Media Markt utalványban):         

1. helyzett: 60.000 Ft
2. helyzett: 40.000Ft  
3. helyezett 20.000 Ft
 

Mindkét kategória első három helyezettje ingyenesen vehet részt az Újhullám ifjúsági médiatáborában augusztus végén Keszthelyen. (A tavalyi táborról ITT találhatók képek)

A különösen jól sikerült pályaművek benyújtói Áder János köztársasági elnök aláírásával ellátott oklevelet kapnak és interjút készíthetnek a Budapesten rendezett Fenntarthatósági Világtalálkozó előadóival 2021. november végén.

Jelentkezés: https://forms.gle/2cBP2gU4LhXXWZHc9  

Az elkészült pályaműveket IDE KATTINTVA lehet feltölteni, a jelentkezési űrlapon található paraméterek szerint. A beadás határideje 2021. május 24. 20:00 óra, Ferenc pápa ökológiai programjának (a Laudato Si’) megjelenésének évfordulója.

Eredményhirdetés: a beadási határidőt követő héten, vélhetően online formában. A részletekről később tájékoztatjuk a pályázókat a jelentkezéskor megadott e-mail címen.

További tájékoztatás kérhető:

Machalik Krisztina
+36 30 358 0136
ujhullam@mariaradio.hu

—————

Vissza


Elérhetőség

Öko Urbana Egyesület

Szervezeti nyilvántartási szám: 01-02-0013190
Adószám: 18267794-1-13
Statisztikai számjel: 18267794-9499-529-01