2021.12.06 09:26

Az Öko Urbana Egyesület is csatlakozott az Önkéntesség Magyarországi Évéhez

11 civil szervezet kezdeményezte, hogy 2021 legyen az Önkéntesség Magyarországi Éve. A kezdeményezéshez további civil szervezetek - köztük az Öko Urbana Egyesület -, önkormányzatok és vállalkozások is csatlakoztak. Bár a koronavírus járvány sok szempontból nehezítette idei programjaink megtartását, de nagy örömünkre szolgál, hogy ennek ellenére idén is számos új önkéntes csatlakozott a fenntarthatósági és környezetvédelmi témakörökben tartott rendezvényeinkhez és bízunk benne, hogy a jövőben is sokat tehetünk a Dunakanyar és a kisebb nagyobb települések környezetbarát szempontú fejlesztéséhez. 

2021-ben, az Önkéntesség Magyarországi Évében indítottuk "Kommunikációs stratégiafejlesztés a fenntartható Dunakanyar jegyében" című pályázati projektünket, melynek keretében, az idei évben összegyűjtött információk és visszajelzések alapján  rövidesen elektronikus felületeinken és rendezvényeinken is elindítjuk és népszerűsíteni fogjuk a Dunakanyar Zöld Kérdőívet.
 
Honlapunkon és facebook oldalunkon rendszeresen ajánlunk szemléletformáló programokat, multimédiás anyagokat a programjaink iránt érdeklődőknek. Egyesületünk a következő időszakban hangsúlyosan kíván foglalkozni a budapesti agglomeráció fenntarthatósági, környezetvédelmi, közlekedési kérdéseivel, ezen belül is kiemelten a Dunakanyarban élő lakosság mindennapjait érintő kérdésekkel.  
 
A Dunakanyar Zöld Kérdőíven keresztül szeretnénk minél több ember véleményét megismerni és az egyes fenntarthatósági témakörökkel kapcsolatos észrevételeket a döntéshozók felé továbbítani .

 

—————

Vissza


Elérhetőség

Öko Urbana Egyesület

Szervezeti nyilvántartási szám: 01-02-0013190
Adószám: 18267794-1-13
Statisztikai számjel: 18267794-9499-529-01